Het realiseren van uw promotiemateriaal

Vertalen van de vormgeving naar het juiste middel. Egoma maakt uw reclame-uiting concreet. Zowel online als offline. Denk daarbij aan een website, webshops, drukwerk, carwrapping, spandoeken en spanframes.

Webontwikkeling

webontwikkeling
“Dan kijk ik wel even op uw website”. Hoe vaak hoort u die opmerking? Een website is van cruciaal belang voor een succesvol bedrijf. Egoma realiseert zowel websites als webshops tegen een aantrekkelijk tarief. Al onze weboplossingen worden gebouwd met behulp van een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem. Hierdoor kunt u zelf te allen tijde wijzigingen doorvoeren zodat uw website up-to-date blijft.

Drukwerk

outdoor
Of u nu zelf al een ontwerp heeft of dit door ons laat ontwerpen: Egoma maakt uw promotiemiddel tastbaar. We leveren onder meer flyers, posters, folders, briefpapier, enveloppen, stickers, uitnodigingen, presentatie mappen, roll-up banners, beach flags, vlaggen en reclameborden.

Spandoeken en spanframes

spanframe
Spandoeken zijn een effectief middel om reclame te maken. Maar kunnen ook worden ingezet op zowel een informatieve of decoratieve manier. Met spandoeken kunt u eindeloos variëren in vorm en kleur. Onze spandoeken zijn leverbaar in combinatie met diverse frames. Hiermee creëert u werkelijk alles, van presentatiewand tot billboard. U kunt het zo groot of gek niet bedenken of het is met onze framesystemen te realiseren.

Carwrapping

carwrapping
‘Carwrappen’ betekent letterlijk: het inpakken van een auto. Het is het rondom (of gedeeltelijk) uw lak voorzien van een speciaal ontwikkelde en hoogwaardige folie. Met carwrapping geeft u uw vervoersmiddel een compleet ander uiterlijk. Zo maakt u op een slimme manier uw boodschap extra zichtbaar. Doordat de folie beschermt, behoudt de auto langer zijn waarde. De folie is volledig probleemloos verwijderbaar.

De voordelen van carwrapping:

  • Autoreclame is de enige mobiele buitenreclame waar u geen vergunning voor nodig heeft.
  • Folies vervagen niet van kleur en zijn UV bestendig. Standaard leveren wij minimaal drie jaar kleurgarantie op alle onze folies.
  • De folie is niet permanent, maar kan wel zo gebruikt worden. Indien gewenst kan de folie weer probleemloos worden verwijderd.
  • Een auto wrappen is vele malen goedkoper dan het spuiten van een auto.