Het verspreiden van uw promotiemateriaal

Dag en nacht, door weer en wind. Egoma zoekt de doelgroep voor uw op. We gaan de straat voor u op om maximale exposure te behalen. De inzet van Egoma voor uw bedrijf zal niet zonder gevolgen blijven. Dit doen wij zowel Online en/of offline, Outdoor en instore of door middel van onze  Promotieteams.

Outdoor promotie

drukwerk
Naamsbekendheid voor uw onderneming of evenement kan op verschillende manieren worden gecreëerd. Een beproefde methode waarmee, in een kort tijdsbestek, een omvangrijke doelgroep kan worden benaderd, is het plaatsen van driehoeksframes  of sandwichborden.

Driehoeksframes

driehoeksborden
De traditionele driehoekframes zijn tegenwoordig niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Dit medium wordt al jarenlang ingezet voor vrijwel alle promotiecampagnes van bedrijven en evenementen. Uw promotie-uiting wordt op een nette, maar toch opvallende manier bij een breed publiek onder de aandacht gebracht.

Sandwichborden

sandwich
Een sandwichbord is een goedkopere variant van het driehoeksframe. Het sandwichbord bestaat uit twee kunststof platen die op strategische plaatsen kunnen worden geplaatst. Ondanks dat het een goedkopere variant is op het driehoeksframe, is uw reclame-uiting even duidelijk zichtbaar.

Egoma onderhoudt goed contact met vrijwel alle gemeenten van Nederland. Hierdoor zijn wij precies op de hoogte met betrekking tot de mogelijkheden binnen de steden en dorpen en het verkrijgen van de benodigde vergunningen voor het plaatsen van outdoor promotiemiddelen.

Instore promotie

instore
Instore promotie betekent dat uw drukwerk gericht wordt verspreid in winkels en openbare gelegenheden. Hierbij kunt u denken aan mode- en kledingwinkels, supermarkten, horecagelegenheden, scholen en sportkantines. Door de jarenlange ervaring beschikken wij over een sterk netwerk van bedrijven en instellingen, waarbij onze promotors kind aan huis zijn en waarmee in de loop der jaren een goede verstandhouding is opgebouwd. Deze traditionele manier van promotie blijkt nog steeds een zeer effectief middel te zijn.

Promotieteams

promotieteam
Een persoonlijke benadering van uw doelgroep is geen probleem voor onze promotieteams. Deze enthousiaste dames en heren weten de juiste personen op een doeltreffende manier te benaderen. Hierdoor komt uw evenement, product en/of dienst direct op een persoonlijke manier onder de aandacht van uw potentiële klant. Promotieteams kunnen onder andere worden ingezet voor het uitdelen van flyers, het werven van leden, het uitdelen van samples, het maken van foto’s, het verkopen van diensten en het verrichten van speciale activiteiten op evenementen.

Online promotie

onlinepromotie
Vrijwel elke doelgroep bevindt zich tegenwoordig op internet. Egoma helpt u bij het uitrollen van campagnes via het internet om zo uw product onder de aandacht te brengen en/of meer bezoekers naar uw website te lokken. Via social media zoals Facebook en Twitter creëert u een persoonlijker contact met uw potentiële klant. Door middel van een social media-campagne vegroot Egoma uw online zichtbaarheid. We kunnen daarnaast ook zorgdragen voor het (content)beheer van uw social media-account.